• Nederlands

Showroom

Kleurrijke brandkasten.

Kiest u ook voor een brandkast welke afgestemd is op uw specifieke kleurstelling voor kantoor of ruimte? Bij Bergh Brandkasten is het nu mogelijk uw kast te laten spuiten in een speciale kleurstelling, cq. spetterlaag voor een verrassende uitstraling van een veelal niet opvallend onderdeel van de inrichting.

Bezoek nu onze volledig vernieuwde showroom. Hier vindt u een uitgebreid overzicht van onze kasten, met daarbij diverse voorbeelden van afstortmogelijkheden en binneninrichtingen, en kunt u ook een keuze maken uit diverse afwerkingskleuren en kleurstellingen.

     

Daarnaast beschikken we over een volledige ingerichte ruimte, waar u voorbeelden aantreft van sluizen, wandconstructies en deuren. Juist een bezoek aan de showroom geeft u aanknopingspunten voor de ontwikkeling van een maatproduct, afgestemd op uw specifieke wensen.

              

In onze showrooms kunnen we tevens een breed scala aan sloten presenteren van gerenommeerde merken, zoals KABA Mauer, La Gard, Sargent & Greenleaf en anderen.

Zoals u kunt zien loont het zeker de moeite om een persoonlijk bezoek te brengen aan Bergh Brandkasten en u zich te overtuigen van de geschetste mogelijkheden. Combineert u dit met een bezoek aan de prachtige Montferlandse bossen en / of kasteel Bergh, dan kunt u terugkijken op een welbestede dag.

Bergh Brandkasten